четверг, 27 сентября 2018 г.

Süper genç Liu Yelin, anne, tropikal bir adada tonda vücudu flaunts

Genç görünümünü, yorucu kış antrenmanlarına bağlayan, yaşa meydan okuyan bir anne güneşli kumsallarda yeni bir fitness meydan okumuştur.

Bikini seven Liu Yelin, yaşını açığa çıkardıktan sonra milyonlarca sersemletti ve genellikle 23 yaşındaki oğlunun kız arkadaşıyla karıştırıldı.

Süper tonlu kadın daha önce inanılmaz görünüme sırlarını anlatmıştı. Her kış 30 yıldır gölde yüzüyormuş. Ama şimdi online yıldız yeni bir hobi bulmuş görünüyor: tropikal denizlerde dalış.

 Sonra ve şimdi: Bayan Liu, 15 (solda) ve 49 (sağda) yaşlarında şık kıyafetler giyiyor görülebilir.

Bu ayın başında, Çin'den 50 yaşındaki, iddialı spor rejimini Filipinler'in altın sahillerine götürdü.

Emekli kütüphaneci, oğluyla birlikte özgür dalış yapmayı öğrenmek için Bohol adasına gitti ve “her zaman yapmak istediğini” söyledi.

Sea Denizi her zaman sevdim ve nasıl tüplü dalış yapacağımı biliyorum ama bu sefer kendim için yeni bir meydan okuma ayarlamak istedim. Bayan Liu, textbacklinkexchanges.com, herhangi bir ekipman olmadan mümkün olduğu kadar derine inmek istedim.


 Müthiş kadın ripped fiziği ve olumlu tutum ile milyonlarca etkiledi

Görünüşte yaşlanmayan anne, bir kadının olabileceği kadar cesur ve aktiftir.

Malacca Boğazı'nın karşısında swum vardı, hava sahasında 15.000 ft yüksekliğindeki bir uçaktan daldı, vahşice soğuk bir günde açık havada yoga yaptı ve hatta Vladimir Putin'i kış yüzme oyununa davet etti.

Bu yılın başlarında, Sibirya'daki buzul Gölü Baykalına bile, sıcaklık eksi 40 derece Celsius kadar düşükken, gölün donmuş yüzeyinde bikinili yırtık gövdesini göstermeden önce bile.


 Liu Yelin bir bikini giymeyi tercih etti, sıcaklık neredeyse eksi 40 derece oldu.

Çin'deki hiçbir şeye değil, sıfır altı sıcaklıklar için şöhrete kavuşan Şöhretli Bayan Liu, iki hafta boyunca güneşten öpülmüş tropik adada keyif aldı.

Plajlarda resim yapmaktan zevk aldığını, imrenilecek figürünü sergilediğini ve turkuaz Filipin Denizi'ne aşık olduğunu söyledi.

‘Serbest dalış bana sualtı dünyasının ne kadar şaşırtıcı olduğunu gösteriyor” diye ekledi.

Sc Tüplü dalış yaparken, hareket etmem gereken ekipman tarafından kontrol edilmekte ve sınırlandırılmaktadır.

Free Fakat serbest dalışta, çok fazla özgürlüğüm var. Denizde istediğim yere gidebilirim.

Комментариев нет:

Отправить комментарий